Zucchinipesto. This fresh zucchini pesto is a great way to use up the end of summer garden surplus without having to bake it into every muffin, bread and cookie you can think of. Wednesday morning, I hopped on a plane to San Francisco for an opportunity to visit Del Monte's farms in Modesto, California. This removes the excess moisture from the zucchini.
Spread the zucchini on the preheated baking sheet in a single layer. Return the zucchini to the bowl. Add pesto, salt and pepper; toss to coat. Mutter. Zucchinipesto könnte eines der köstlichen Menüs sein, um mit der Familie zu essen. Dafür stellen wir verschiedene Hausmannskostrezepte für Anfänger zur Verfügung, die Sie ausprobieren können. Keine Sorge, einige dieser Rezepte sind sehr einfach zuzubereiten und zu Hause zu üben. Du kannst haben Zucchinipesto using 9 zutaten und 8 zubereitung. So erreichen sie es.
Zutaten für Zucchinipesto
- Muss 50 g von Kürbiskerne.
- Es ist 50 g von Cashewkerne.
- Notwendigkeit 2 handvoll von Petersilie.
- Notwendigkeit 1 von Zucchini (ca. 200 g).
- Brauchen 2 von Knoblauchzehen.
- Es ist 3-4 EL von geriebenen Parmesan.
- Bereit 2 EL von Kürbiskernöl.
- Bereit 100 ml von Olivenöl.
- Du brauchst von Salz und Pfeffer.
Zucchini Pesto If you love a classic basil pesto, but want to try something a bit different, then zucchini pesto is your answer! Made with grated zucchini, parmigiano reggiano, pecorino romano, basil and pine nuts, and olive oil, it will be your new go-to pesto recipe. Arrange two racks evenly spaced in the oven. Line two sheet pans with parchment paper.
Zucchinipesto Schritte
- Kerne in einer Pfanne rösten und abkühlen lassen..
- Petersilie abbrausen, trocken schütteln..
- Zucchini waschen, putzen und würfeln..
- Knoblauch abziehen..
- Petersilie, Zucchini und Knoblauch zusammen mit den Kernen, Parmesan und Kürbiskernöl zu einem cremigen Pesto verrühren..
- Olivenöl einfließen lassen..
- Mit Salz und Pfeffer würzen..
- Pesto in Gläser füllen und mit Olivenöl bedecken..
Cut each zucchini in quarters lengthwise through the stem and. Place a baking sheet on the middle rack of the oven. Toss zucchini with oil in a large bowl. Spread the zucchini on the preheated baking sheet in a single layer. In a large skillet, heat oil over medium-high heat.
0 Response to "Rezept: Besondere Zucchinipesto - Außergewöhnlich!"
Post a Comment